Service & Onderhoud

Onze service

Snelle reparatie op locatie

Onze serviceafdeling zorgt er voor dat u altijd snel verder kunt in geval van een storing of calamiteit. De continuïteit van uw werkzaamheden staat centraal. Wij zorgen ervoor dat onze monteurs over de beste kennis en vaardigheden beschikken om hun taak zo goed mogelijk uit te voeren.

Bel bij storing +31 513 41 71 31 of na openingstijden het storingsnummer: 06 20 13 07 81

Bij Martien Visser Mechanisatie kunt u rekenen op

  • kennis van zaken;
  • een snelle oplossing;
  • de beschikking over onderdelen;
  • een modern uitgeruste werkplaats én servicewagens;

 

 

Reparatie en onderhoud alle merken tractoren

foto aircoU wilt als ondernemer geen oponthoud of stilstand. Goede service en onderhoud staan daarom centraal bij Martien Visser Mechanisatie.

We voeren reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit voor alle merken tractoren en landbouwwerktuigen. Deze werkzaamheden worden uitsluitend uitgevoerd door goed opgeleide en getrainde monteurs, die zorgen voor een snelle beschikbaarheid van uw machine. Martien Visser is gespecialiseerd in: Fendt, Lely, JCB en Pottinger.

Tijdig onderhoud

Goed onderhoud bespaart een hoop moeite en kosten op de lange termijn en verlengt de levensduur van uw tractor of machine. We hebben bovendien de beschikking over eersteklas onderdelen, ongeacht het merk.

Gaat er onverhoopt toch iets mis? Met onze servicewagens repareren we zo nodig op locatie, maar u bent natuurlijk van harte welkom bij onze werkplaats in Joure.

Lely original slijtdelen voor hooibouwmachines

Met de slijtdelen voor maaier, schudder en hark behaalt u de beste resultaten met uw Lely machine door:

  • een langere levensduur,
  • de hoogste capaciteit van de machine,
  • de beste kwaliteit ruwvoer
  • de hoogste voerefficiëntie

Lees meer over de voordelen in de brochure over Lely Original slijtdelen voor de hooibouwmachines

 

Kies voor originele onderdelen voor uw Fendt!

Op uw machines moet u kunnen vertrouwen. Doe daarom geen concessies als het om reparatie of onderhoud van uw Fendt gaat. Laat reparaties en onderhoud uitvoeren door uw officiele Fendt-dealer en kies uitsluitend originele AGCO-onderdelen. Die zijn namelijk specifiek ontworpen voor uw Fendt!

Download de poster


Kies originele olie voor uw Fendt!