Over Ons

Over Martien Visser Mechanisatie bv

We zijn in 1997 in Joure begonnen met verkoop, reparatie en onderhoud van tractoren en landbouwwerktuigen. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot specialist op dit gebied. Ons succes is het resultaat van onze kernwaarden: klant- en servicegerichtheid, innovatie, expertise en kennis.

Exclusieve dealer Friesland

Bent u op zoek naar een nieuwe tractor of een landbouwwerktuig? Wij vertegenwoordigen exclusief diverse A-merken, waaronder Fendt, JCB, Lely en Pöttinger. Ook voor occasions en het huren van een tractor kunt u bij ons terecht. U kunt kiezen uit een ruime voorraad tractoren.

Reparatie en onderhoud alle merken

Of u nu bij ons op de werkplaats komt of onze servicewagen komt bij u op locatie, wij verzekeren u dat u en uw machine onze volledige aandacht krijgen. Van de eerste vraag tot de reparatie en, als u dat wilt, daarna voor onderhoud. U kunt rekenen op

  • ervaren en goed opgeleide monteurs;
  • op maat gemaakt slangen, nippels en koppelingen;
  • een ruime werkplaats met moderne apparatuur;
  • een goeduitgeruste servicewagen voor reparatie op locatie;
  • een ruime voorraad onderdelen.

We vertellen u graag meer over onze producten en diensten.
Neem direct contact op met Martien Visser

 

Martien Visser onderdeel van Mechan

Over Mechan

Verbonden aan Mechan

Het is onze taak om ervoor te zorgen dat het werk van onze klanten altijd doorgaat. Elke dag weer. Daarvoor maken we gebruik van onze eigen kracht – korte lijnen, betrokken mensen en compromisloze service – én van de kracht van Mechan, de importeur van AGCO-merken Fendt, MF en Valtra. Hierdoor beschikken we over een grote, landelijke voorraad van nieuwe en gebruikte machines, een constante onderdelenvoorziening, scherpe lease-, financierings- en verzekeringsmogelijkheden en profiteren we van een breed opererende organisatie die overal en altijd voor u klaarstaan met goed opgeleide, gemotiveerde professionals.

Knappe koppen

Alle mensen die bij ons werken, zijn de besten in wat ze doen en houden van hun werk. Deze knappe koppen zetten zich vol in voor onze klanten en krijgen bij ons de kans om verder te groeien. We zorgen ervoor dat iedereen met plezier naar het werk komt, leiden ze (verder) op en regelen voldoende training om lekker mee te draaien en te leren. En iedere knappe kop is natuurlijk altijd op de hoogte van de laatste (technische) ontwikkelingen in de agrarische markt. Daar profiteert u dan weer van!

Lokale kracht

Mechan is, op haar beurt, weer onderdeel van Zweegers Equipment, een organisatie die wereldwijd de ontwikkeling stimuleert van innovatieve en duurzame oplossingen voor landbouwmechanisatie. Dat klinkt ver weg, maar Zweegers werkt hiervoor juist met gezonde (familie)bedrijven, die stevig verankerd zijn in de lokale markt. Want deze bedrijven – dus ook wij en Mechan – weten als geen ander dat nabijheid, vertrouwen en loyaliteit de basis zijn voor een lange, gezonde samenwerking.

Mechan