Fendt

Leaders drive Fendt.

Tractoren van Fendt

Zoekt u comfort en optimale trekkracht? Martien Visser Mechanisatie is onder andere exclusief dealer van Fendt tractoren in Friesland. Voor onderhoud en verkoop kunt u bij ons terecht.

Dit Duitse merk staat al jaren bekend om zijn moderne en zuinige tractoren. Fendt trekkers worden bijvoorbeeld gebruikt in de fruitteelt, akkerbouw en veeteelt. Maar ook voor loonbedrijven, bosbouw of waterschap worden de compacte modellen van Fendt veel gebruikt.

Hooibouwmachines van Fendt

Sinds 2018 is Martien Visser Mechanisatie BV Fendt Full-line dealer voor hooibouwwerktuigen. Van maaien tot oprapen of persen, wij kunnen u de gewenste Fendt machine leveren.

Bekijk hier de Fendt brochures

Fendt Cutter en Slicer maaiers

Een perfecte snede vormt de basis voor waardevol voer. Met de Fendt Cutter-trommelmaaiers zorgt u spelenderwijs voor een perfecte snede, onder alle omstandigheden. De Fendt Cutter overtuigt met beproefde techniek, een zeer lange levensduur en nieuwe, slimme details die uw werk verlichten. Alleen met perfecte machines kan perfect voer worden gewonnen. De Fendt Slicer-schijvenmaaier kan elke uitdaging aan en laat geen enkele spriet gras op het land staan. Bij het realiseren van een perfecte snede hoeft u geen enkel compromis te sluiten.

Fendt Twister schudders

Dankzij zijn doordachte techniek is de Fendt Twister-schudder volledig gespecialiseerd in het snel en schoon drogen van ruwvoer. Deze schudder is de perfecte tussenstap tussen maaier en zwadhark. 100 jaar ervaring op het gebied van voederwinningstechniek, in elk detail.

Elke Fendt Twister zijn voorzien van grote, dikwandige, vierkante buizen. Die bieden een lange levensduur en grote stabiliteit. Dat effect heeft ook de verbinding tussen de verschillende rotorarmen via robuuste framescharnieren, speciale flensbussen en geharde bouten. De centrale middenaandrijving van de Fendt Twister draait in een oliebad en is tegen stof en vuil beschermd. De lagers aan beide zijden zorgen voor de unieke, rustige loop.

 

Fendt Lotus schudders

”Koning onder de schudders”

Dankzij de unieke Performance-tanden is de Fendt Lotus een van de efficiëntste schudders in zijn klasse. Vorm en stand van de Fendt Performance-tanden zorgen voor een veel betere opname en beweging van het gemaaide gewas. Dankzij de geweldige stabiliteit van de Lotus-modellen zijn hoge rijsnelheden mogelijk en kan maar liefst 50% meer oppervlak in dezelfde tijd worden bewerkt. De machine is zeer effectief en combineert dat met een perfect werkresultaat.

 

Fendt Former zwadharken

Schoon werken met de Former-harken van Fendt. U verwacht dat uw zwaden alleen maar kwalitatief hoogwaardig gewasmateriaal bevatten? Bekijkt u de innovatieve Fendt Former dan eens goed. Deze hark legt het gewas schoon en nauwkeurig in zwaden. De maximale werkbreedte is 14,0 meter. Op elk moment en onder alle omstandigheden.

 

Het beste bij elkaar gebracht. Innovatieve techniek voor schoon voer. Een-, twee- of vierrotorhark: elke Fendt Former is zo geconstrueerd dat u eenvoudig uw gewas in zwaden legt. Slimme details zoals CamControl, SteerGuard en Jet Effect, ondersteunen u daarbij. Zij zorgen ervoor dat het zwad zijn vorm behoudt, ook op de kopakker. En dankzij de duurzame constructie heeft de machine een lange levensduur.

Fendt Tigo opraap- en silagewagens

De hoogste voerkwaliteit. Optimale benutting van het laadvermogen. Snel lossen. Deze wensen zullen de combiwagens Fendt Tigo PR en XR voor u vervullen. Dankzij de multifunctionele voorwand met VarioFill hebt u met nog eens 6 m³ extra een enorm laadvermogen. Voor silage of voor hooi: de laadautomaat met traploos instelbare verdichtingsdruk garandeert dat elke m³ wordt benut en ondersteunt actief bij het lossen.Het resultaat: Een schoon geleegde wagen en voer van topkwaliteit.

 

De kleinere Fendt Tigo MR en MS zijn ideaal voor de veehouder die bijvoorbeeld ook nog eens zomerstalvoert. De unieke overbrenging door rechte tandwielen garandeert efficiënt snijden en laden, voor een efficiëntere oogst zonder kans op verontreiniging door kettingsmeer.

Fendt Rotana rondebalen persen

Hoge persdichtheid, een exacte snede en feilloze conservering: zo maakt u van waardevol groenvoer perfecte silage en bevordert u de gezondheid van uw dieren. De Fendt Rotana 130 F Combi past daar precies bij, want die werpt balen snel uit, wikkelt snel en er is gemakkelijk mee te werken. Elk bedrijf is anders. Daarom hebben wij de vastekamerpersen Fendt Rotana 130 F en 130 F Xtra in ons assortiment. Van het robuuste, eenvoudig uitgevoerde ‘instapmodel’, zonder messen en met een geringe vermogensbehoefte, tot en met de 130 F Xtra, voor intensieve gebruikers: de technische innovaties maken het verschil.

Bij elke inzet worden er eisen gesteld aan mens en machine. De vier modellen Fendt-variabelekamerpersen 4160 V, 4160 V Xtra, 4180 V en 4180 V Xtra bieden u dan ook uitgebreide opties. De bediening is intuïtief. Dat biedt u de mogelijkheid om u volledig op de ruwvoeroogst te concentreren.

 

Verkoop, verhuur, reparatie en onderhoud

Of u nu een tractor van 70 pk zoekt of meer kracht nodig heeft, Fendt heeft voor iedere klus het juiste model. Deze machines zullen u niet teleurstellen. Kom gerust langs in Joure voor een proefrit.

U bent bij ons aan het juiste adres voor Fendt tractoren, of het nu gaat om

  • verkoop;
  • verhuur/lease;
  • occasions;
  • reparatie;
  • onderhoud;
  • onderdelen.

Zie onderstaand filmpje voor een indruk van de zeer geslaagde FENDTastic demonstratie op 10 juli 2018 van Martien Visser Mechanisatie.

Service en continuïteit

We zorgen ervoor dat uw project niet stil komt te staan. Met goede service (op locatie), hoogopgeleid personeel en kwaliteitsproducten, zorgen we voor continuïteit binnen uw bedrijf of instelling.

Wilt u meer informatie over Fendt tractoren?

Neem gerust contact op met Martien Visser Mechanisatie