JCB TM320S

Onlangs afgeleverd deze JCB TM320S!  

Fendt 516

Diverse Fendt 516 Vario afgeleverd!   2x Nieuwe Fendt 516 Vario Power Plus Jong gebruikte Fendt 516 Vario Profi Plus

Nieuwe Roelama bemestertank afgeleverd

Onlangs hebben wij een nieuwe Roelama bemestertank afgeleverd met bemester. 17 m3 inhoud Dubbeltwin tandem onderstel, 8 wielen!    

Nieuwe MX Voorlader afgeleverd

Recent hebben wij een MX voorlader afgeleverd aan een bestaande Fendt 720 Vario. Het gaat hierbij om een TX 420. De TX serie is de zwaarste serie in de reeks voorladers van MX.

Diverse Flingk machines afgeleverd

Flingk Machinebouw heeft ons weer een aantal machines toegeleverd, deze hebben hun weg naar de gebruikers gevonden en zijn aan het werk. Te weten: 3x elektrische zaagselstrooier, type SE. 220 liter bakvolume, links en rechts lossend en lossnelheid traploos instelbaar. Met opties grote wielen en 3e wiel. 1x bietenreiniger/snijder, type BRS 1000. Reinigen en snijden […]

Aflevering Fendt & JCB

Onlangs hebben wij deze machines afgeleverd in Westhem. Het betreft een nieuwe JCB 403 Plus met Hemach werktuigen. Daarnaast een jong gebruikte Fendt Farmer 309C.

Aflevering JCB 403

Aan aannemers bedrijf Jansma BV Drachten Is in bedrijfskleuren  gespoten en met allerlei aanbouw machines.

Afleveren nieuwe Fendt hooibouw machines!

Volop afleveringen Fendt hooi bouw machines! Nu het gras goed aan het groeien is is de eerste snee begonnen. Diverse klanten hebben geïnvesteerd in een set Fendt maaiers of een Fendt schudder.   We wensen hun een goeie oogst en veel werkplezier van deze machines!  

Afgeleverd JCB 420S

Afgelopen voorjaar deze prachtige JCB 420S mogen leveren. Klanten hebben hem direct ingezet bij het maken van de kuilbult. Zie onderstaande film voor een impressie .

Primeur PTG luchtdrukwissel

Primeur! Een Fendt 211 S gen 3 met een PTG luchtdrukwissel systeem. Onze monteurs hebben deze uitdaging met beide handen aangegrepen en er een waar kunststukje van gemaakt. De bediening van het systeem kan doormiddel van Isobus gewoon via het scherm van de trekker. Een voordeel als de trekker is uitgevoerd als een FENDT ONE. […]