Flingk

Instrooitechniek van Flingk

Zoekt u de perfecte machine voor optimaal onderhoud van uw ligboxen? Martien Visser Mechanisatie levert een divers programma aan Flingk instrooimachines voor het professioneel instrooien van ligboxen.

De ligbox  is de plek waar de koe haar voer herkauwt, melk produceert en tot rust komt. Hier moet de koe zich prettig voelen. Een goed onderhouden boxdek een must. Het strooisel moet op tijd, op de juiste wijze en in voldoende mate ververst worden.
Voor zowel diepstrooiselboxen als voor boxen bedekt met matten bieden Flingk-machines professionele en praktijkgerichte oplossingen op maat.

Verkoop, verhuur, reparatie en onderhoud

Of u nu een tractor van 70 pk zoekt of meer kracht nodig heeft, Fendt heeft voor iedere klus het juiste model. Deze machines zullen u niet teleurstellen. Kom gerust langs in Joure voor een proefrit.

U bent bij ons aan het juiste adres voor Flingk instrooitechniek, of het nu gaat om:

  • verkoop;
  • verhuur/lease;
  • occasions;
  • reparatie;
  • onderhoud;
  • onderdelen.

Bekijk hier de productcatalogus van Flingk

 

Service en continuïteit

We zorgen ervoor dat uw ligboxen te allen tijde optimaal onderhouden en verzorgd worden. Met goede service (op locatie), hoogopgeleid personeel en kwaliteitsproducten, zorgen we voor continuïteit binnen uw bedrijf of instelling.

Wilt u meer informatie over Flingk instrooitechniek?

Neem gerust contact op met Martien Visser Mechanisatie

 

Bietenreiniger/snijder
De Flingk BRS is de machine die voederbieten reinigt en snijdt. Vervolgens kunt u deze gemakkelijk lossen voor het voerhek of in een mengwagen. Ook kunnen de bieten mee gekuild worden bij de mais. De machine wordt bediend met één dubbelwerkende functie, hiermee worden de bieten zowel gereinigd als gesneden. Een watersproeier, om het reinigingsproces te verbeteren en versnellen, is optioneel.

 

 

De Flingk instrooier in actie!
De Flingk instrooier ververst het strooisel in de ligboxen professioneel en efficiënt.

Flingk-instrooier-1  Flingk-instrooier-2  Flingk-instrooier-3

 


Bekijk de Flingk vlakker in actie

De Flingk vlakker verdeelt de gescheiden koemest efficiënt en op perfect gelijkmatige wijze.

 Flingk-vlakker-1  Flingk-vlakker-2

 

Flingk SE 250 boxinstrooier

Deze handige bedrijfshulp kenmerkt zich door de stevige kuip van 220 liter, de grote wielen in combinatie met het derde wiel wat zorgt voor stabiliteit en geringe rolweerstand tijdens het manoeuvreren en het traploos instelbare doseerbandje wat zorgt voor een uitstekende zaagseldekking.

Flingk SE 250 zaagselstrooier 3e wiel-6Flingk SE 250 zaagselstrooier 3e wiel-1Flingk SE 250 zaagselstrooier 3e wiel-5