Pottinger

Hooibouwmachines en opraapwagens

Het familiebedrijf PÖTTINGER is een partner, waar op U kunt rekenen: innovatief, betrokken en betrouwbaar. En dat al meer als 140 jaar. Betrokkenheid is bij PÖTTINGER niet alleen maar een woord, maar wordt actief uitgevoerd – in alle afdelingen van het bedrijf. Uw succes in ons doel! Martien Visser Mechanisatie BV is sinds 1997 dealer van Pottinger en staat voor 100% achter dit Oostenrijkse topmerk. Wij zijn dealer van Pottinger maaiers, schudders, harken en opraap- en silagewagens.

Novacat/Eurocat/Hit/Top/Euroboss/Primo/Faro/Europrofi/

Torro/Jumbo

Een behoedzaam maaiproces is de basis voor een hoge voerkwaliteit. Voor veeleisende landbouwers zijn optimale bodemaanpassing, geringe brokkelverliezen en werkprecisie zonder tijdrovende bediening belangrijke eisen. De maaiers van PÖTTINGER garanderen een uitstekende snijkwaliteit, lichte trekweerstand en stabiliteit.

Afbeeldingsresultaat voor pottinger hitAfbeeldingsresultaat voor pottinger novacat

Onze beproefde schudders overtuigen door een perfecte bodemaanpassing. Dit zorgt voor gewasbesparend schudden. De brede wielen, samen met de MULTITAST-wielen aan de aanbouwbok verbeteren de werking op hellingen aanzienlijk. De perfecte afwerking garandeert een lange levensduur. De HIT-driepuntsmachines met vier, zes en acht elementen blinken uit dankzij de nieuwe DYNATECH-elemententechniek en de doorontwikkelde aanbouwbok. In de praktijk worden schudders voor grote capaciteit gevraagd. PÖTTINGER had bij de ontwikkeling een helder doel: stabiliteit, betrouwbaarheid en functionaliteit, gepaard met een perfecte bodemaanpassing en strooikwaliteit. De HIT-aanhangschudders met acht, tien of twaalf elementen zijn toonaangevende oplossingen voor
grote oppervlakten ook met kleine tractoren.

De licht te trekken PÖTTINGER zwadharken met een perfecte bodemaanpassing en extreme wendbaarheid voldoen aan de hoge eisen uit de praktijk. Harken met de minste brokkelverliezen en minimale vervuiling zorgt voor energierijk voer en economisch grondvoergebruik.

Afbeeldingsresultaat voor pottinger europrofi 5510 combilineAfbeeldingsresultaat voor pottinger top

 

De krachtige opraapwagen voldoet aan alle eisen voor een efficiënte en economische kuilvoer productie en is daarom de methode van de toekomst: minder mankracht, minder brandstofverbruik en eenvoudige logistiek. Maximale flexibiliteit en gebruik van de machine zijn daarmee gegarandeerd. Gecombineerd met zijn hoge capaciteit biedt de Pottinger opraapwagen een enorme efficiency en bevestigt eenmaal meer het belang van dit systeem voor de toekomst.

Afbeeldingsresultaat voor pottinger jumbo

 

Bekijk hier de Pöttinger brochures

 

Service en continuïteit

We zorgen ervoor dat uw project niet stil komt te staan. Met goede service (op locatie), hoogopgeleid personeel en kwaliteitsproducten, zorgen we voor continuïteit binnen uw bedrijf of instelling.

Wilt u meer informatie over Pöttinger?

Neem gerust contact op met Martien Visser Mechanisatie<