Historie

Op 17 maart 1997 namen Martien en Hiltje Visser het landbouwmechanisatiebedrijf van Cebeco aan de Produksjewei in Joure over. Vanaf dat moment was Martien Visser Mechanisatie een feit.

Hiltje was voorheen werkzaam in de zorg, Martien begon zijn loopbaan bij Landbouwmechanisatiebedrijf De Blaauw waarna hij enkele jaren vertegenwoordiger was voor Lely Industries in Noord-Nederland.

Lely, Fendt en Pottinger, dat waren de merken waarmee Martien en Hiltje destijds van start gingen. In de loop der jaren kwamen daar JCB, Beco, Holaras, BvL, Topcon, Flingk, Mammut, Roelama, Rauch en Duport. In 1997 begon het bedrijf met zes personeelsleden, inmiddels is dat aantal uitgegroeid tot een team van 12 personeelsleden. Daarnaast is er altijd ruimte voor stagiairs.

Naast de verkoop van nieuwe machines en occasions beschikt het bedrijf over een uitgebreide werkplaats voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.
Hiltje houdt zich voornamelijk bezig met personeelsbeleid en administratieve zaken terwijl  Martien de algemene bedrijfsvoering op zich neemt.